Furia victimei

Daca furia narcisistului te sperie…ar trebui sa simti furia ta, a victimei sau a persoanelor inselate de un escroc sentimental narcisist!

Acesti manipulatori perversi au talentul sa scoata ce este mai ascuns in victimele lor, ce este mai pervertit fie ca e vorba de reactii emotionale absolut disproportionate si cu un timing foarte prost ( fie in public sau in momente in care martorii pot cataloga victima drept instabila mental/ labila psihic) sau reactii post abandon precum o furie si o manie necontrolata pentru ca realizeaza ca au fost pacalite.

Asta am fost noi, victimele abuzului narcisist absolut pacalite si inselate! Ni s-a vandut un vis si am dus acasa un cosmar! Narcisistul in perioada de idealizare are grija sa se ilustreze in cea mai buna lumina posibila, sa te oglindesca perfect fie pe tine ( creeaza o copie fidela a ta)  fie imaginea idilica a relatie pe care ti-o doresti! Un barbat responsabil care iti da atentie doar tie, este loial si de casa si care isi doreste copii.

Aceasta mascuta customizata special pentru fiecare victima este „prinsa” foarte superficial pe fata narcisistului fiind sortita unei dezlipiri . Confruntarea cu adevarata fata a narcisistului (atentie! diferenta este socanta!) lasa victima perplexa.

Bineinteles cand ne dezmeticim si incercam sa intelegem ce naiba a fost asta? Ne dam seama ca totul a fost fals. Disonanta cognitiva incepe sa dispara si vedem cu claritate toate dezinformarile narcisistului, toate minciunile, incepem sa punem totul cap la cap.

Cum am fost folosite pentru banii, corpul, mintea si sufletul nostru! Cum cel care trebuie sa ne apere in fata lumii intregi a intors lumea intreaga impotriva noastra in campania de denigrare!

Cum am crescut un sarpe la san care ne-a muscat cand ne era lumea mai draga. Cand realizam ca banii pe care i-am imprumutat nu o sa ii mai vedem niciodata, ca sexul cu noi nu a insemnat nimic si ca asa fac cu toata lumea, cand constientizam ca absolut toate cadourile noastre acum sunt la gunoi, ca tot ce am facut pentru persoana aceasta a fost luat drept „bun de drept” cu un simt obraznic ca „totul i se cuvine”!

Mai ales : CA AM PIERDUT TIMP! TIMP! PE CARE NU IL VOM MAI RECUPERA NICIODATA!

Dar totul este spre bine! Dincolo de propaganda New Age…. totul va fii bine! timpul nu a fost pierdut, mai mult! Experienta asta iti va schimba viata.

Tot ceea ce ai aruncat sub pres, toate lucrurile pe care le-ai trait in trecut si ai refuzat sa le procesezi si sa le recunosti ( traume pe care le-ai suferit, cat rau ai facut tu altora, trasaturi uracioase de personalitate pe care le ai, sentimentul de rusine pe care il simti in permanenta) ies la iveala si nu ai decat sa le infrunti!

Furia si mania pe care le simti acum , ca ai fost luat drept Prost de bun!( pentru ca narcisistii asa ne vad bunatatea noastra ca pe un defect, un semn ca suntem slabi, desi ei sunt cei slabi! ) foloseste-le ca o arma, ca pe o coasa cu care tai buruienile din viata ta.

Furia si mania te ajuta sa te propulsezi! Sa descoperi de ce ai fost pusa aici pe planeta asta. Nu, nu este ca sa ajuti un narcisist si ca sa fii „combustilul emotional” pentru o gaura neagra care nici nu te va aprecia!

Ai fost pusa aici ca sa descoperi individualitatea ta si ca sa stii ca tu, simtind aceste sentimente profunde de dragoste, compasiune, empatie, iubire si afectiune esti castigata si cu mult peste cineva care poate are mai multe posesiuni materiale, dar nu se va simti niciodata „satul”.

Furia si maine sunt sentimele pe car enu le-ai simtit pana acuma pentru ca nu ti s-a permis de catre societate/părinții tăi/propria persoană.

Fiți liberi fără narcisisti!

N.

Reclame